Nyheder 

Her kan du læse om alt nyt, der sker omkring
Brødrene Olsen's udgivelser.

ArkivFOLKESKOLEELEVERNE VILDE MED BRDR. OLSEN

Hvis det ikke var fordi Brødrene Olsens manager, Steen Wittrock, allerede var gråhåret, så ville han med garanti blive det i disse dage, hvor både hans fax og telefon er ved at brænde sammen.

- Vi bombarderes i øjeblikket med henvendelser fra landets folkeskoleelever, der alle vil tale med Brødrene Olsen i forbindelse med en ny skolekonkurrence, der går under titlen "Stjerneskud, drøm og virkelighed", forklarer en forpustet Steen Wittrock. - Det er helt vildt, og vi må nok se i øjnene, at jeg ikke når at svare alle.
Men jeg gør mit bedste... men ... jeg ville nu gerne have haft en personlig snak med personen bag denne geniale idé, for så tager jeg spanskrøret med, griner han, - for nu at blive i skolesproget fra min ungdom.

Til de mange håbefulde elever må Steen Wittrock desværre bedrøve med, at brødrene selv er travlt optaget med at promovere deres nye album "Songs" i øjeblikket, så der bliver ikke mulighed for at give personligt interview til de mange hundrede elever, der indtil nu har henvendt sig for at få interview.