Nyheder 

Her kan du læse om alt nyt, der sker omkring
Brødrene Olsen's udgivelser.

ArkivNYT ALBUM: OUR NEW SONGS

Jørgen og "Noller" Olsen er rundet henholdsvis 54 og 50 år. Og de har nu optrådt sammen i 40 år. Men selve begejstringen for at optræde og skrive nyt har aldrig været større. De skriver hele tiden - specielt Jørgen, som kun yderst sjældent venter på at komme til at give endnu en koncert eller medvirke i endnu et tv-show uden lige at skulle præsentere en ny idé til et tema, et omkvæd eller et bestemt greb på guitaren for "Noller" eller for manageren gennem alle årene, Steen Wittrock.

For mange andre sangere, sangskrivere og musikere ligger selve dét at skabe nye sange brak, når turnélivet kalder. Men ikke for Brødrene Olsen. For uden evnen og lysten til at finde på nye melodier - båret af den meget store kærlighed til musikken, som har holdt dem oppe siden begyndelsen af 60'erne - var "Our New Songs" aldrig blevet til. Og den består nøjagtigt af, hvad titlen fortæller: 12 nye fra Brødrene Olsen, stærkt præget af den umiskendelige 60'er-stil, som næsten altid har fulgt dem, fordi de nu engang er vokset op med blandt andre The Beatles' melodier og stil i ørerne.

I henholdsvis 2002 og 2003 udgav Brødrene Olsen cd’erne ”Songs” og ”More Songs”, der blev solgt i over 120.000 eksemplarer. På disse albums genindspillede de en lang stribe af deres personlige favoritter blandt andres sange.

Den 28. februar er ”Our New Songs” i handelen. Med på albummet er naturligvis også Grand Prix-bidraget, ”Little Yellow Radio”.